Home

Bestuur

Aanbod

Opdrachtgevers

Nuttige links

Ledenpagina's via login

 

Gidsenvereniging 'Scheldelanders'

Een greep uit onze aanbiedingen:

Een gemotiveerd en gedreven clubje van gediplomeerde gidsen loodst u enthousiast naar gekende en minder gekende locaties. Onze gidsen werken in opdracht van en samen met de plaatselijke toeristische informatiekantoren, Toerisme Provincie Antwerpen en andere officiële instanties.

TE VOET, MET DE FIETS OF LUXUEUS MET DE BUS

Klein-Brabant

Een tocht langs prachtige gebouwen (Kasteel van Marnix van Sint-Aldegonde in Bornem, Kasteel d'Ursel in Hingene, Jachtpaviljoen de Notelaer), boeiende musea (Streekmuseum De Zilverreiger, Molenmuseum, …) en pittoreske plaatsjes met een geschiedenis (Sint-Amands, Mariekerke, Buitenland…)

Een tocht met asperges uit Puurs, overgoten met Duvel : Klein-Brabant is veel meer dan “Stille Waters” alleen !

Vaartland

De verborgen charme van Klein-Willebroek, een fietstocht over stille dijken of een tocht door een recent oorlogsverleden in het Fort van Breendonk – Vaartland is in alle opzichten een verrassing !

Rupelstreek

Getekend door de baksteennijverheid biedt de Rupelstreek een aparte kijk op industriële archeologie en hoe natuurgebieden daarin passen. En vergeten we vooral niet een bezoek te brengen aan de Sint-Bernardusabdij te Hemiksem.

Dit is Scheldeland: Fietspaden, -lussen en –knopen verbinden de drie gebieden en bieden ongekende mogelijkheden voor boeiende dagtochten. Op de dijken en langs stille wegen kan je eindeloos wandelen, en vanuit de bus krijg je een andere kijk op deze prachtige streek.

BENIEUWD ?

Uiteraard ! Contacteer ons en wij vertellen u er alles over :

mailto:info@scheldelanders.be of gebruik dit "aanvraagformulier"

of contacteer:


Voorzitter
Marc Reyniers
tel.: 0476 30 77 85
Email:
marc1.reyniers@telenet.be

of

Monique Van de Vreken
(Coördinator gidsbeurten)
0476/57 53 94
Email: monique.vandevreken@skynet.be